Over ons
5
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Over P&P Groenprojecten

 

Van tuinarchitectuur en aanleg tot en met de verzorging en het onderhoud.
Het is de vakkennis en de passie voor uw tuin die doorklinkt in onze hele aanpak. P&P Groenprojecten staat voor een nieuwe generatie hoveniers en werkt met een gediplomeerd team. Ondernemend, gepassioneerd, constant nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen en gesterkt door kennis en kunde. P&P staat open voor alle uitdagende vragen van onze klanten. Door onze flexibiliteit hebben wij de drijfveer om door te gaan waar anderen stoppen.

 

Zo is er bij P&P niet alleen een professioneel oog voor het eindresultaat, maar is er ook onderweg alle aandacht voor details in uitvoering. Denk daarbij aan het gebruik van mooie materialen, toegepast in verrassende constructies. Met gevoel voor vorm en afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dit vergt maatwerk, mensenkennis en goede communicatieve vaardigheden.
Niet voor niets blijft P&P gedurende een opdracht van begin tot eind met u in gesprek.

 

Ook de nazorg is bij ons team van P&P in goede handen. Van een jaarlijkse goede snoeibeurt tot het volledig onderhoud van uw tuin. Want elke tuin of buitenruimte krijgt met het verstrijken van de tijd meer karakter maar vraagt blijvend om de juiste verzorging.

 

De ultieme kroon op het werk van P&P is dat u zich thuis voelt in uw tuin die met de jaren nog mooier wordt. Een tuin die is uitgevoerd naar uw wensen en passend binnen uw budget.

 

Daarin schuilt het ambacht van een echte Hovenier.

Passie, Liefde en vakmanschap

Dat zie je, dat voel je