Tuinen
413
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-413,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

TUINONTWERP

Een beschermd zonneterras, fijne buitenkeuken, veilige speelplek voor de kleinsten of een eigentijdse moestuin. Wat voor de één prioriteit heeft is voor de ander totaal onbelangrijk. Zo kan de samenstelling van uw gezin bepalend zijn voor de keuzes die u maakt. P&P Groenprojecten denkt met u mee over een tuin voor nu en later en komt met brede oplossingen waar u echt wat aan heeft.

TUINAANLEG

Dit Brabantse team van hoveniers begrijpt dat het niet alleen draait om een mooi plaatje als eindresultaat en besteedt daarom zeker zoveel aandacht aan een goed georganiseerd logistiek proces. Kenmerkend hiervoor zijn snelheid, heldere afspraken en een nette manier van werken. Mede hierdoor raden veel klanten P&P Groenprojecten aan bij vrienden, relaties en familie.

TUINONDERHOUD

Zaaien, snoeien, mesten, sproeien, maaien, plukken… Geen enkel evenwichtig ontwerp is onderhoudsvrij. Al bij de aanleg kunt u keuzes maken die de gewenste mate van beheersbaarheid en frequentie van verzorging voor later bepalen. Zo voorkomt u ongewenst extra werk. Als u juist kiest voor meer intensieve verzorging en ieder seizoen weer geniet van het ritme waarmee uw tuin beweegt, dan staat het ervaren personeel van P&P u graag bij in de zorg voor uw buitenruimte.